Лъвчето на Мария Илиева я замени за 16 години по-млада жена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:21 / 03.12.2018
91477
Мария Илиева гордо обяви, че се справя чудесно като самотна майка и синът й е мъжът на живота й. За първи път в ефира на предаването "Папараци" тя категорично отсече, че с бащата на малкия Александър не са заедно и потвърди слуховете, че само тя се грижи за сина си. Въпреки приказките за евентуална сватба и дори размахания "годежен" пръстен през лятото, с днешна дата е абсолютно ясно, че с романът й с Георги Михайлов е приключил.

"Справям се чудесно, чувствам се окрилена, че мога едновременно да работя и да бъде майка", оцени се сама Илиева. Тя дойде на интервюто с бебето, което се роди в началото на годината. Очевидно не се разделя с него нито за минута, защото Александър бе зад кулите и по време на няколкото й концертни изяви през година. Илиева коментира скандала и с изтритите от интернет пространството песни на бившето й гадже Атанас Колев.

Тя го обвини, че е отказал договор с нейната звукозаписна компания без никаква причина и затова тя и колегите й преценили, че няма нужда техен продукт-песни и клипове с Наско да продължават да присъстват в пространството. "Инвестицията ни в Колев няма как да бъде възвърната", отсече изпълнителката. От профила на младия татко се вижда, че той има нова любима и за това го издаде неговата майка. Тя е публикувала  картинка в профила на сина си, която може да бъде видяна от всички, а не само от приятелите на Георги.

Написаното върху нея гласи: "Веднъж една свекърва каза: Гордея се, когато синът ми застане твърдо зад жена си. Това означава, че съм възпитала истински мъж! А дали съм възпитала истински син ще покаже моята старост“. Освен Михайлов в публикацията е отбелязана и неговата нова жена, която се казва Владислава. От профила й във Фейсбук става ясно, че тя е 93-набор, което означава, че е с 16 години по-млада от кака му Мария Илиева, пише "Телеграф“.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).