Луд скандал заради затапен автомобил! Шофьор налетя да бие полицай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:53 / 05.02.2019
3546
47-годишен мъж от Шумен бил задържан в полицейския арест, след като ударил с ръка полицейски служител, пратен на адрес в града за решаване на спор за паркиран автомобил. В 12:39 часа вчера чрез спешния телефон бил приет сигнал от гражданин, който съобщил, че между него и друг мъж възникнал скандал. Мъжът казал, че паркирал автомобила си на ул. “Цар Освободител“ в града. Като се върнал, видял, че бил затапен от друг автомобил.

Помолил собственика да го премахне, за да излезе, но му било отказано. Потърсил съдействие от полицията. На място бил пратен патрулен екип. Р.З./47г./ отказал да премести колата си, не изпълнил полицейско разпореждане. Отправил обиди към полицейски служител, посегнал и го ударил в областта на главата, нанесъл удари с крака.

Мъжът бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 131 ал. 2 от НК / причинена телесна повреда на полицейски орган при изпълнение на служебните си задължения/ е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).