Кървава сряда! Трето убийство само за ден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:17 / 03.07.2019
9570
Жестоко убийство е станало във врачанското село Згориград. Трупът на жестоко пребит мъж е бил намерен днес в дома му. Мъртвият е 62-годишен жител на селцето на име Тошко, който живее сам в една от първите къщи на селото.

Тялото му е намерено от съседи преди около час. По думите на очевидци на зловещата сцена, той е бил жестоко пребит и навсякъде около него имало кръв, пише Булнюз.

Тялото на убития вече е откарано за аутопсия във врачанската болница. В момента в къщата има 4 екипа на полицията, които работят по разкриването на престъплението. 

Извършителят на бруталното престъпление се издирва.

Това е третото жестоко престъпление в рамките на днешния ден. Рано тази сутрин мъж от Габрово хвърли малкия си син от мост край града. По-късно пък от полицията съобщиха, че 49-годишен мъж е убил възрастната си майка в Кюстендил. И двамата извършители на престъпленията са задържани в полицията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).