Кървав екшън с таксиджия и бизнесмен в Благоевград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:22 / 23.07.2019
2855
Благоевградски таксиметров шофьор бе глобен 1200 лв. след кървав екшън с шефа на бившата кабеларка "Пирин СОТ“ Емил Радев, настоящ председател на виртуално читалище, пише struma.bg.

Агресивната сценка се разиграла на кръговото кръстовище на бул. "Джеймс Баучер“ и ул. "14-и полк" заради засичане. На входа на кръстовището таксиметров автомобил "Дачия", управляван от Иван Омбашиев, засякъл лек автомобил "Мазда“, в който се е возил бизнесменът Емил Радев.

За да предотврати пътен инцидент, шофьорът на маздата Васил Юруков натиснал клаксона, в резултат на което таксиметраджията спрял колата си на пътя. Същото направил и шофьорът на Емил Радев и започнала размяна на реплики между двамата водачи, като словесната разправия преминала във физическа.

Таксиметровият шофьор блъснал другия, който паднал на земята. Емил Радев се притекъл на помощ и се опитал да ги разтърве, но също бил ударен в лицето, паднал на земята и от носа му започнала да тече кръв.

Бизнесменът успял да стане и предприел неочакван ход – изоставил шофьора си и се качил в таксито, което подкарал в посока ЗМК, където знаел, че обичайно има дежурна полицейска патрулка. Когато стигнал там, имало два патрулиращи автомобила, на които оставил таксито и обяснил за кървавия конфликт.

Малко след това пристигнал с маздата и Васил Юруков, като междувременно на Емил Радев му станало лошо и е извикана линейка. Преди да бъде транспортиран до Спешния център, на мястото пристигнал с друга кола таксиметровият шофьор Иван Омбашиев, чиято кола била отнета.

Пострадалият бизнесмен е приет в хирургичното отделение на болница ПУЛС, а таксиметровият шофьор е отведен в полицейското управление.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).