Купен ли е вотът на "Евровизия“?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
09:45 / 05.03.2012
8535
"Тези, които смятат, че вотът е купен, са си прави. Тези, които мислят, че вотът е честен, са прави." Това заявява в официална позиция до медиите управителят на музикална компания "Сънни мюзик" Крум Крумов, която продуцира спечелилата родната "Евровизия" Софи Маринова, относно слуховете в медийното пространство, че са играли пари при избора на песента ѝ.

"В крайна сметка, който има нужда от нещо нечестно, се храни от това, а който има нужда от истината, се храни от истината. Ние сме свободна държава и всеки има право да говори каквото си иска", заявява още Крумов, като не пропуска да отбележи и, че е било видно, че членовете на Академията са симпатизирали на един от участниците, без да конкретизира на кого.

Относно конфликт между двете представителки на поп фолка в песенния конкурс тази година - Софи и Десислава, Крумов изрично посочва, че такова нещо няма. "Конфликт между Десислава и Софи никога не е имало, няма и се надявам да няма."

Самата Десислава призна в едно от телевизионните си участия, че Софи на няколко пъти е отказвала да участва заедно с нея, включително оттегляйки се в последния момент. След като ромската перла беше избрана да представя страната ни в Баку, медиите тиражираха информацията, че колежката ѝ Десислава е съсипана - и емоционално, и финансово, тъй като е вложила голяма част от средствата си в популяризирането на парчето си "Love is Alive", с което се бори на "Евровизия".

Сега продуцентът Крум Крумов освен, че отрича да има какъвто и да било конфликт между двете певици, разкрива, че за парчето на Софи "Love Unlimited" ("Любов без граници"), което е купено още през 2010 г., действително е имало идея да бъде реализирано като съвместен дует на Софи и Десислава.

"Говорено е и с други изпълнители, но на финала решението ми беше Софи да изпее парчето сама. И резултатът е виден", подчертава Крумов, в чиято компания са още Лияна, Антонина, Еми Стамболова, Мира, Щилиян и рапърът Устата.

В заключение заявява: "Радвам се, че на финала в Баку ще отиде реален артист-изпълнител, избран от публиката, а не от хора, които държат само на своето мнение и не зачитат друго."


Виж коментарите (48)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).