Критично остава състоянието на детето, ударено от мълния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:41 / 21.07.2023
1601
Критично остава състоянието на 8-годишното дете, ударено от мълния снощи в Бургас. То е настанено в отделението по анестезиология и интензивно лечение в областната университетска болница. 

"Състоянието на детето продължава да е критично, без промяна е от неговото постъпване на територията на УМБАЛ. Към момента се провеждат допълнителни клинични и образни изследвания, които да покажат дали имаме засягане или увреждане на жизнено важните органи. Всички жизнени показатели се следят – кръвно налягане, пулс, температура. Рисковете са едни от най-сериозните при подобни наранявания. Не случайно е с опасност за живота, в реанимация“, каза за БНР Бургас заместник директорът на болницата д-р Светослав Тодоров.

Детето бе ударено от мълния при разходка със семейството си в Морската градина, когато внезапно се развива гръмотевична буря.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Митрополит Николай: Аз няма да съм следващият български патриарх
Два пъти за ден: Градушка удари Родопите, унищожи реколти
Ускоряват изграждането на Националната детска болница
Хиляди Ботеви поклонници се стекоха на връх Околчица
Само за ден десетки пияни и дрогирани зад волана
Без извънредно заседание на парламента днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).