Кой е виновен за грозните сцени в Приморско? Ето версията на персонала на ресторанта!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (8)
15:34 / 28.07.2021
40844
Видео с ресторантьор, който налита на бой на клиенти в Приморско нажежи мрежата. Кой обаче е виновен за инцидента, разиграл се късно снощи? Имало ли за заплахи от гостите на ресторанта към персонала?  Представяли ли са се като служители на ХЕИ и искали ли са лични карти на служителите и проби от храната?

Plovdiv24.bg публикува разказа на Симона, която по наша информация е дъщеря на собственика на заведението, пред което е заснет грозният клип. Момичето опитва да изчисти репутацията на заведението и разказва своята и на нейните колеги версия за случилото се в социалните мрежи. 

Мили хора, сега ще ви разкажа какво се случи. Тези господа, които са качили клипа, бяха клиенти на заведението, в което работя. Заяждаха се с певеца, държаха се арогантно със сервитьорката, момичето ме извика и ми каза, че не иска да ги обслужва, защото се държат с нея като куче. Отидох на масата и помолих, тези недостойни да ги нарека мъже, да запазим спокойствие и да продължим вечерта с усмивка.

След което ниският мъж с бялата блуза стана рязко от пейката, хвана ме за ръката, дръпна ме настрана и каза: "Ей, момченце, бил съм 12 години бомбаджия, мислиш ли, че можеш да си говориш с мен, а онзи там на масата е шефът на Агенцията по храните, ще ви затвори за един ден, веднага ми донеси една вода, защото аз съм шефът и ще правиш това, което ти кажа". Започна да ми изисква проби от храната в ресторанта, децибелите на музиката, лични карти на сервитьорите...

Казах му, че ще извикам полиция, защото ме заплашва, а той ми се изсмя в лицето и ми каза: "Викай, който искаш, аз съм шефът!" Въпреки всичко го попитах трябва ли да се държи така с мен, той ме погледна злобно и ми каза: "Ти май не разбра кои сме". Баща ми беше в заведението, говори с тях, разбраха се човешки и си тръгна. Поискаха си сметката и те също си тръгнаха. След 10 минути се върнаха същите трима мъже, единият ме дръпна за рамото и ми казаха "сега ще видите утре, като дойдат и ви начупят краката на всички".

Излязох пред заведението разплакана, за късмет или не, там бяха баща ми и приятелят ми, обясних им всичко, което се случи, извиках сервитьорката и певеца, за да потвърдят. След всичко това, което ми се случи, от тези лъжци мисля, че това е нормална първоинстинктна реакция на всеки един мъж, заплашвали семейството му!


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)

Още по темата (675):
01.10.2021 Спасители си взеха чао с морето по интересен начин
30.09.2021 Днес е последният ден, в който можем да влезем в морето на охраняем
плаж
29.09.2021 Странният кемпер си стои на наказателния паркинг в Созопол
26.09.2021 Сигнал от днес: Този Слънчев бряг е по-хубав от юлския!
25.09.2021 Утре казваме чао на морето
22.09.2021 Изобщо не си е отишло, лятото се завръща с пълна сила
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).