Клиент наплю сервитьорка в заведение след забележка да си ходи, ако няма да поръчва

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:05 / 27.10.2020
5958
Акт по указа за борба с дребното хулиганство са съставени на трима шуменци, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Около 23:15 часа на 24 октомври е приет сигнал от живущи на ул. "Родопи" в Шумен, които съобщили че около паркираните автомобили обикаля мъж със съмнително поведение. Към адреса бил насочен полицейски екип. На място униформените установили мъжа, който бил във видимо нетрезво състояние. Отправил обиди към полицейските служители, отказал да представи документ за самоличност. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен за грубо нарушаване на обществения ред.

Вчера по обяд в салон за красота на ул."Цар Освободител" в Шумен влязъл 46-годишен мъж и отправил обиди и закани към жена, с която до скоро живял на семейни начала. Бил помолен да напусне, но при излизане й ударил шамар. Подаден бил сигнал в полицията. Мъжът бил установен и задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Малко след 15:15 часа вчера в полицията било потърсено съдействие след като мъж отправил обиди към служител в заведение. Мъжът седнал на кафене на площад Кристал. При него отишла жена да му вземе поръчката. Казал, че не иска да  поръча нищо. Помолен бил да освободи масата за клиенти на заведението, след което мъжът отправил обиди към жената и я наплюл. На място пристигнал екип от РУ- Шумен. Установена била самоличността му, задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Съставен му е акт по УБДХ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).