Киро Скалата и WFF проведоха състезание за фитнес модели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:01 / 24.10.2018
8054
Киро Скалата и световната федерация по фитнес WFF проведоха състезание  за фитнес модели този уикенд в Балчик. Петнайсет красавици с покани, подбрани от различни видове спорт, фитнес, кик бокс, балет, йога, пилатес, лека атлетка, скокове във вода, баскетбол, волейбол и фрийденс от 16 до 41 години, се бориха за купи и медали. Президент на WFF  за България е познатият на всички продуцент Кирил Вълчев - Скалата, който преди повече от 15-ина години организира първите състезания за жени с красиви спортни тела, познати днес като бикини фитнес.

Интелектуалецът с мускули осигури всички екстри за дамите - от настаняване в луксозен хотел, транспортиране с лимузини и поемане на  всички разходи като професионални фотосесии, видео клипове, спа процедури до цял куп подаръци – 10-дневни почивки в 5 звездния спа резорт ARGISH PARTEZ, луксозна английска козметика от Naturharma, протеинови вафли Fit Spo, карти за фитнес от Жълто и Fitness and Spa Sanuri, подаръци от Дикая Утка и алкална вода Kangen. 

Хореограф на събитието бе младата Мис Варна Михаела Йорданова. Съдия номер 1 –  балканският шампион по културизъм Антонио Георгиев – позира за публика и гости, демонстрирайки физическа форма на световно ниво. С песни и танци  се включи възпитаникът на френския легион, шампионът на Италия по културизъм Фантомас заедно с певицата Никол Стоянова, която грабна златото и рекламен договор с Kangen и ARGISH PARTEZ. 

Среброто се падна на актрисата и модел Анна Мария Чернева, която получи и допълнителен приз за най-атрактивно представяне, следвана от каскадьорката и тренъорка по йога Ваня Запрянова. Почетна купа  за дълголетие в спорта грабна  Галина Кънчева на 41 г. от Нови Пазар. 

Домакин на мероприятието бе спортен клуб "Аполон" с председател световния шампион по културизъм Янислав Тачев, който със съдействието на община Балчик провежда турнир Dianispopolis за  културизъм от дълги години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", но сега пък го ...
Страшен потоп в наш областен град
Педиатър успокои: Ваксината за коклюш е напълно безопасна за брем...
Страната ни с рекордно нисък износ на ток за първите месеци: Спад...
Доклад на ЕК буквално ни уби с констатация за разликата бедни-бог...
Страшен порой се изля над столицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).