Кирил Петков: Времето на Прехода се върна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
21:02 / 21.10.2022
2183
"Времето на прехода се върна", коментира съпредседателят на "Продължаваме Промяната" и бивш премиер на страната Кирил Петков в ефира на NOVA. Той допълни, че не е очаквал именно Корнелия Нинова да обяви номинацията на Вежди Рашидов за председател на Народното събрание. "Ние не очаквахме от Корнелия Нинова да подкрепи толкова директно кандидата на ГЕРБ, заедно с ДПС", не скри експремиерът. По думите му той поискал почивка, но Вежди Рашидов не се е съобразил с това, защото ГЕРБ и ДПС са му давали знаци да не обявява пауза.

"Аз излязох днес от парламента и говорих с моите родители. Те казаха: "Съжаляваме, но това, което се случи, е, че играта с прехода се превъртя. Ние се върнахме обратно в 90-те", сподели още Петков.

Според съпредседателя на ПП днес четирите партии, избрали Рашидов, са показали координация помежду си и това би могло да предопредели съдбата на първия проучвателен мандат. Кирил Петков беше категоричен, че "Продължаваме Промяната" имат 16 приоритета, които ще подкрепят, независимо кой ги предложи в Народното събрание.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Борисов осъди стрелбата над словашкия премиер Роберт Фицо
Свлачище на Прохода на Републиката затруднява движението
Дори опитен шофьор, може да пропусне този специфичен звук
Правителството реши: 39 млн. лева за заплати в университетите
Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичн...
Спипаха бракониер, той: Разхождам се въоръжен заради мигранти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).