Катаджия спря красавица, за да я глоби, но накрая се ожени за нея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:47 / 22.06.2023
6940
Диляна Николова, вече госпожа Петрова, решила да излезе една вечер с колата си, за да си купи цигари от близка бензиностанция. В бързината обаче си взема само пари. При проверка от полицейски екип, тя обяснила, че не си носи документите, тъй като те са останали в чантата и вкъщи, пише Добрич онлайн.

В изпълнение на служебните си задължения, полицай Даниел Петров, проявява отговорност и безпристрастност, написвайки фиш на красивата девойка. Това възпрепятства желанието и да се сдобие със златен талон, тъй като до момента тя няма нито едно нарушение като шофьор.

Срещата се оказва съдбовна и за двамата. Служителят на реда е запленен от чара на санкционираната дама и при първата им "нормална“ среща между тях пламва истинска любов.Приятели на младото семейство се шегуват, че Диляна е намерила хитър начин да накаже Дидо за глобата със заветното "ДА!“.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Смъртта на 5-годишно дете разтърси Южна България
Днес ни удря ново слънчево изригване
Кметът на Омуртаг пак го закъса
Вижте новата минимална заплата за най-ниската академична длъжност...
Кметът на Омуртаг пак го закъса
На много българи, които изпращат пратки с наложен платеж, ще им б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).