Какъв трябва да е бебешкият матрак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:14 / 28.09.2020
2151
Бебетата са нежни създания, които проявяват изключителна сензитивност към заобикалящата ги среда. Въздух, храна, козметика, настроението на околните - не си мислете, че те не забелязват всичко това, въпреки че все още не могат да дадат гласност на мислите и емоциите си. 

Като родители на пеленаче, се налага да проявим висока отговорност, свързана с условията, в които отглеждаме детето/децата си, за да сме спокойни, че каквото е зависело от нас, то е сторено. Открийте страхотни бебешки матраци в онлайн магазин baby.bg. 

Какви видове бебешки матраци има

Основата, върху която бебето спи, е важен компонент от цялостното обзавеждане на детската стая. Той е не просто допълнение към креватчето, но и предпоставка номер едно за това детето да спи спокойно през цялата нощ. Ако то плаче често, е напълно вероятно да изпитва дискомфорт по време на сън, породен от неудобствата в кошарата. Подменете каквото е нужно възможно най-скоро, за да започне да спи бебето непробудно, а на сутринта да е бодро и заредено с енергия.

Изборът на бебешки матрак не е особено лесен. Налага се да се съобразим с доста неща, преди да инвестираме в подобен вид детски стоки. Обърнете внимание на техните видове:

Пружинни

Меки и твърди

Латексови и пенолатексови

Дунапренени

С мемори пяна

Модели със сваляем калъф и без такъв

Преди да изберете определен модел, се уверете, че той отговаря на всички международни изисквания за безупречно качество. Подходете отговорно към неговата селекция, защото сигурността на Вашето бебе е най-важна от всичко останало. Уверете се, че бебешкият матрак притежава антиалергичен и антиакарен протектор, също както и не застрашава по никакъв начин здравето на малкото дете. Дишащите материи са за предпочитане, а ортопедичната опора, за все още деликатната костна система на пеленачето, е също важна и то много.

В какви размери се предлагат

Размерът е винаги от значение, особено ако говорим за бебешки матрак. За да определим с точност с какви параметри да е той, е редно да насочим фокус към модела кошара. Избраният модел трябва да пасне идеално на нейната широчина и дължина, за да се поставя и изважда лесно. В магазин baby.bg има богата гама матраци за кошари в следните размери:

60/120

65/110

60/120

65/110

Доверете се на положителните мнения на потребителите и купете най-доброто за Вашето бебе. 

Кои са най-купуваните и защо

За всеки вид бебешки стоки си има водещи производители, на които е добре да се доверим, за да можем да се похвалим с отличен избор. Ако сте решени да инвестирате в бебешки матрак от най-висок клас, заложете на марки като Baby Dan, Cangaroo, Chipolino, Magniflex, Moni и др. Осигурете на малкото дете пълноценен сън, наслаждавайки му се заедно с него. Посрещнете бодро новия ден!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).