Извънредно: Рибари изчезнаха в езеро

Автор: Иван Сотиров
Коментари (2)
19:05 / 28.11.2022
3125
Издирват двама рибари, влезли с надуваема лодка в езерото мандра снощи около 23 часа. Тази сутрин в Четвърто районно управление – Бургас е получено съобщение за изчезналите рибари -  44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47- годишния Петър Петров от Бургас.  

Сформиран е екип от служители на Четвърто Районно управление – Бургас, група "Издирване" при отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас, сектор "Спасителни оперативни дейности" към Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" и ИАРА – Бургас.

Районът около езерото "Мандра" е претърсен обстойно, но до момента не са открити никакви следи, нито от рибарите, нито от лодката им.

Утре при подходящи метеорологични условия издирвателните мероприятия продължават с начален час – 10.00 часа. Сборният пункт е дигата за село Твърдица - изхода от к-с "Меден рудник". В случай на възможност ОДМВР – Бургас призовава в оперативно-издирвателните дейности да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със спасителни жилетки, които да подкрепят сформирания екип с жива сила по вода.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Христо Крушарски започна да инжектира в облаците натриев хлорид, ...
Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ за евроизборите
Нинова: Пародия! Главчев започна като началника си Борисов да игр...
Оставената без зъби от мутри се похвали
Слабото място на хиляди шофьори
Пенсионер, взел 100 лева добавка: Много е скъпо, седем лева за тр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).