Изтича крайният срок за подаване на творби за НК "Морето, морето, морето..."

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:07 / 21.10.2020
1858
Малко повече от седмица остава до 1.11.2020 г., когато изтича крайният срок, в който могат да бъдат подадени творби за участие в петнадесетото издание на Националния конкурс за литературно творчество и компютърна рисунка "Морето, морето, морето...".

Творбите се приемат като прикачен файл на електронните пощи на Общински детски комплекс Варна: odk.literature@gmail.com и odk.picture@gamil.com.

Право на участие имат ученици от училищата в цялата страна, извънучилищните звена, читалища, клубове, школи и др. Конкурсът е индивидуален, а класирането се извършва в три възрастови групи. Протоколите от заседанието на журито ще бъдат публикувани в официалната уеб страница на ЦПЛР - ОДК, гр. Варна www.odk-varna.com

На страницата може да се запознаете и със статута на НК "Морето, морето, морето...", както и да откриете координати за връзка с отговорниците на двата раздела:  http://odk-varna.com/wp-content/uploads/

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).