Измамници дебнат на паркинг на "Кауфланд". Вижте схемата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
12:57 / 05.06.2023
97516
Измамници дебнат на паркинга на "Кауфланд" във Варна. Предупреждението идва от варненец, който става свидетел на измама за пореден път. В социалните мрежи той разказа: 

"Днес на паркинга на Кауфланд, отново румънски циганин предлага Цептер продукти под предлог, че си заминава и ги дава с отстъпка." Мъжът напомня, че продуктите на тази фирма са известни с високо качество и съответно с доста висока цена, от по няколко стотин лева. Той продължава разказа си: "Мъжът лъже, че е приключил с промоцията във Варна и предлага стока за 300-400 лева, само за 200, а после пада на колкото дадеш!", научи Varna24.bg.

Друг свидетел допълва разказа, че румънецът е с джип с русенска регистрация и говори също перфектен руски, но са го виждали и с бяла с КИА със софийски номер.

При заплаха, че ще звъннат на 112, измамникът е изчезнал незабавно.

Реалните продукти, които румънецът продава по думите на свидетелят не са оригинални и са с доста ниско качество, като от магазин за китайски стоки.

Виж коментарите (23)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).