Издирва се баба, дала пари и злато на телефонен измамник

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
12:44 / 20.08.2019
1644
При проведена специализирана полицейска операция от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас на 17-18.08.т.г. е задържано муле, в което са открити сума пари в банкноти от различни валути и номинали, както и бижута със специфични белези и отличителни знаци.

Съществуват данни, че въпросните предмети са взети от мъжа на 18.08.т.г. в резултат на осъществена телефонна измама от възрастна жена.

От полицията призовават гражданите на Бургас, разполагащи с информация относно самоличността на възрастната жена – станала жертва на телефонната измама и предала паричната сума и златните бижута на задържания мъж, да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото районно управление. Заявителят трябва да разполага с данни относно спецификата на златните бижута, както и мястото на предаването им заедно с парите на мулето.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).