Избират генерален спонсор на "Арена София"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:29 / 07.11.2022
1030
"Национална спортна база“ ЕАД отправя покана за представяне на оферти за участие в процедура по "Избор на генерален спонсор на Многофункционална спортна зала "Арена София", гр. София, съобщават от дружеството. Първоначалният срок на предстоящия за подписване договор за генерално спонсорство е 5 /пет/ години.

Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик с ненарушена цялост, върху който се посочва наименованието на кандидата, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес на кандидата, като задължително се изписва: "За участие в "Избор на генерален спонсор на Многофункционална спортна зала "Арена София", гр. София, собственост на "Национална спортна база" ЕАД".

Кандидатите могат да допълнят или променят представената от тях оферта до изтичане на крайния срок за нейното представяне.

Крайният срок за представяне на оферти е 17:30 часа на 21.11.2022 г.

Оферти се подават в деловодството на "Националната спортна база" ЕАД, гр. София – 1000, бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" № 38.

Още подробности може да откриете на сайта на "Национална спортна база“ ЕАД: тук

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).