Ива Дойчинова е новият програмен директор на "Фокус", радиото търси нови водещи

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
11:25 / 16.01.2023
3778
Ива Дойчинова е новият програмен директор на "Фокус" от началото на 2023-та, съобщиха от радиото. 

Ива е български радио и телевизионен журналист. Водеща е на предаванията "Часът на мама“ и "Денят е прекрасен“ по bTV, "Денят започва“ по БНТ. През 2003 – 2004 г. е водеща на "Искам работа“ по Нова телевизия.

Радиокариерата ѝ започва през 90-те години с обедния блок Трамвай "Желание“ по FM+. Автор и водещ на сутрешното предаване "Ива от сутрин до обед“ на Радио FM+ до август 2017 г.

Водеща е и по радио "Европа" – Новините от октомври 2017 г.

През юни 2018 г. се присъединява към екипа на БНР като заместник главен редактор на сутрешните предавания на "Христо Ботев“, а от юни 2020 г. до декември 2022 е директор на Радио "София“.

Наградена е с "Рицар на книгата“ от Асоциация "Българска книга“ като един от журналистите с най-голям принос в отразяването на издателския бизнес в България. Ива Дойчинова е инициатор на кампанията "Будител на годината".

Дойчинова има за цел да превърне радиото в една от най-слушаните информационни медии в страната, налагайки нова програмна схема и формат на "Фокус".

За тази цел радиото стартира конкурс за радиоводещи в София, като всеки желаещ може да изпраща своята автобиография, мотивационно писмо и/или идея за предаване в радиото на radiofocus@focus-news.net.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).