ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Истинската причина за трагичния финал с героинята на Деси Бакърджиева излезе наяве
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:31 / 05.03.2021Коментари (1)87413
©
"Ролята ми в "Откраднат живот" ме научи да ценя и уважавам лекарите. Разбрах каква саможертва правят. Участието ми в сериала ме промени изключително много. Осъзнах колко е тежка лекарската професия, особено в тези времена. Научих много за тяхната работа. Обогатих общата си култура. Загубих много близки покрай пандемията с COVID-19. Виждам колко е тежко положението не само у нас, но и по света. И само лекарите могат да ни избавят от това." Това сподели пред "България Днес" Деси Бакърджиева.

Актрисата е една от любимите персонажи в "Откраднат живот". За съжаление на милиони фенове, екранната доктор Хинова вече няма да е част от лекарската драма. Героинята на Деси неочаквано загина в тежка катастрофа, което изуми и натъжи почитателите на сериала.

"Решението да напусна сериала бе колективно - мое и на сценаристите. Искахме доктор Хинова да напусне по подходящ начин. Двамата ми родители са с хематологични заболявания. Трябва да съм до тях и да им помагам. Аз също имам здравословни проблеми. И нямаше как да продължа повече работа си в сериала", признава Бакърджиева.

След смъртта на героинята й в "Откраднат живот" красавицата получава куп съобщения и обаждания от познати и непознати, които искат да й благодарят за невероятната игра.

"Хората страдат за мен. Разплакаха ме с милите си думи. Получих над 300 обаждания само за ден. И още куп съобщения в социалните мрежи. Стана ми много приятно от казаното за играта ми. Явно оценяваме труда на хората, когато нещата приключат. Радвам се, че публиката продължава да цени българското кино, сериали и актьори. С "Откраднат живот" показахме, че изкуството не е унищожено от пандемията", споделя пред вестника Бакърджиева.

Актрисата е от почти самото начало на хитовата поредица. За първи път тя се появява в края на първия сезон на "Откраднат живот". Деси тогава бе в ролята на млада специализантка, а по-късно се залюби с доцент Мазов.

"Най-неприятният момент е, че се разделям в началото на края на финалния сезон - разкрива Деси. - Прекарах пет прекрасни години с "Откраднат живот". Екипът бе страхотен! Изключително големи професионалисти. Бях се привързала страшно много към работата си. С тъга се разделих с този проект. Всеки един от екипа бе като частица от часовник. Бяхме се стиковали по невероятен начин. Направихме толкова много сезони и серии. Успяхме да срещнем зрителя с толкова много важни послания от живота на лекарите, а това е рядкост за родна продукция. Радвам се, че нашият екип създаде прецедент в сериалите, с толкова много серии", споделя доктор Хинова.

Преди да се насочи към актьорската професия, Бакърджиева е мечтаела да стане лекар. Или по-точно - пластичен хирург. Това не е случайно. В родата на красавицата има няколко медицински специалисти.

"Моята прапрабаба е завършила медицина във Франция. И аз исках да уча това. Когато дойде времето да реша с какво да се занимавам, се отказах от медицината. Осъзнах, че това е изключително отговорна професия. И не е моето призвание. Затова се насочих към актьорството. В тази сфера ми харесва, че оставяш послания. Даваш много положителни емоции на хората, които те гледат", каза Бакърджиева.

С ролята си в "Откраднат живот" Деси се превърна в една от най-харесваните актриси в България. Феновете не трябва да страдат за нея, защото съвсем скоро тя ще се появи на малкия екран в друг проект.

"Предстои ми нов проект. Скоро ще научите повече за него", добави екранната доктор Хинова.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
“Ролята ми в "Откраднат живот" ме научи да ценя и уважавам лекарите. Разбрах каква саможертва правят. Участието ми в сериала ме промени изключително много. Осъзнах колко е тежка лекарската професия, особено в тези времена. Масово *звездите* ни са изключително простовати и елементарни, не знам защо ги лансирате толкова, какво кухо същество трябва да си, за да не знаеш, че да си лекар или дори медицинска сестра се изисква години наред здраво учене и още по-голямо себеотдание от това на актьорите? Бг актьорите са на едно ниво по бездарност и некадърност с индийските си колеги ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: