Истерията с цените на горивата довeде до тежка катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
14:33 / 10.03.2016
10907
Истерията с цените на горивата и трескавото търсене на бензиностанции с най-евтино гориво, станаха причина за тежка катастрофа във Варна. 

Едно поглеждане от страна на 81-годишен мъж към табелата на бензиностанция и за миг отклоняване на вниманието му от пътя, доведе до пътния инцидент и го докара до прединфарктно състояние. 

Възрастният шофьор седял зад волана на своя "Ситроен" и пътувал по булевард "Kняз Борис I" в посoка центъра на Варна. Минавайки покрай "Пикадили парк" човекът се загледал към табелата с цените на близката бензиностанция и се разсеял. 

Миг по-късно се забил с висока скорост в "КИА" на "Пътна сигнализация". Пикапът бил спрял на пътен участък ограден с конуси, където се извършвали дейности по поставяне маркировка. Вследствие на удара ситроенът на възрастния човек е буквално съсипан.

От ОД на МВР във Варна обясниха, че инцидентът е станал към 9,30 часа и потвърдиха, че причината е разсейване на водача на ситроена. При сблъска той е пострадал леко - има прорезна рана на едната ръка.

Доста по-тежко всъщност е преживял възрастният мъж тази катастрофа, разказаха очевидци:

"Човекът лежеше на задната седалка. Беше в абсолютен шок! Жена му дойде по едно време. Беше много разстроена и тя. Само каза: "Какво ще правим? Дали ще ни обезщетят по някакъв начин?". А мъжът й отговори: "Ще обезщетят... Ама не нас, а другите хора - защото нали аз съм виновен...". 

И каза, че се загледал в табелата на бензиностанцията, за да види цените на горивата. Беше готов да се разплаче, беше много тъжно...", обяснява очевидец на действително тъжната история, част от родната действителност.

По думите на свидетели на катастрофата, ситроенът на 81-годишния варненец е годен само за скрап. 


Виж коментарите (18)
Още новини от Национални новини:
Зимата се завърна у нас, заваля обилен сняг
Гриша Ганчев не се оттегля, напротив - налива много пари
Млечните продукти и яйцата в нашите магазини по-скъпи, отколкото ...
Ще останем ли без Благодатен огън?
Майка на дете с аутизъм се нуждае от помощ
Бизнесмен стана баща, без да е докосвал майката, която е лекарка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).