Инж. Ангелов: Разчитам на професионализма на всеки един служител в АПИ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:05 / 12.12.2022
1200
Инж. Венцислав Ангелов е новият председател на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура“ от 12 декември 2022 г. , съобщават от Пътната агенция. Дългогодишен служител е на държавната пътна администрация. Над 10 години работи в Областно пътно управление - Велико Търново, като в последните 4 години е негов директор. Разчитам на професионализма и отговорността на всеки един служител в АПИ, защото в агенцията работят експерти със солидна експертиза и опит, каза инж. Ангелов на срещата си със служителите. На нея присъства и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Шушков.

Инж. Ангелов е завършил Строителен техникум "Ангел Попов“ – Велико Търново, специалност "Транспортно строителство“. Има инженерна специалност от ССВСУ-ВВИСУ "Любен Каравелов“ в гр. София, както и специалност "Стопанско управление“ от Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий“. Магистър-инженер е от Русенския университет "Ангел Кънчев“, специалност "Технология и управление на транспорта“. Дипломиран инженер-магистър и от Националния военен университет "Васил Левски“, със специалност "Защита на населението и инфраструктурата“.

Има дългогодишен опит в сферата на строителството. Работил е 4 години и във водеща пътностроителна фирма в Германия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).