Имате ли проблеми с А1?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
17:27 / 02.09.2018
9454
Проблемите с роуминга и мобилния интернет на абонати на телефонния оператор А1, за които множество зрители на bTV сигнализираха през целия ден, не се дължат на повреда в тяхната мрежа, пише в официално изявление на компанията.

"Поради технически причини с мрежата на "Водафон", клиентите на А1 България започнаха да изпитват затруднения при ползването на мобилна гласова услуга и мобилен интернет в роуминг", посочват от компанията.

В писмото пише още, че "Водафон" са основен партньор на А1 в чужбина и поради тази причина проблемите засегнали голяма част от клиентите им.

"Работата по възстановяване на услугите започна веднага и вече всички клиенти на А1 България, които се намират в Гърция, могат да ползват роуминг услуга нормално", посочват от компанията.

От компанията съветват ако потребителите се намират в Гърция да рестартират устройствата си. В случай, че се намират в друга държава, трябва да изберат мрежа, различна от тази на "Водафон", за да ползват роуминг услуга.

Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).