Има ли шансове България срещу Чехия според Ефбет?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:31 / 16.05.2019
2039
На 7 юни ще бъде срещата на България с Чехия, като "лъвовете" ще гостуват в Прага. Кой от двата отбора ще спечели според големият букмейкър Ефбет от Bgbets?

България се падна в една група с Англия в квалификациите за Евро 2020. Жребият разпредели в същата група и Чехия, Черна гора и Косово.

Англия започна европейските квалификации с победа 5:0 над Чехия и оглави група А. Фаворитът в групата на България не допусна изненада на "Уембли" и въпреки че беше без редица основни играчи, направи много силни 90 минути.

Чешкият национал Владимир Дарида ще пропусне европейската квалификация срещу България поради контузия. Полузащитникът получи травма в коляното на тренировка на клубния си отбор Херта и ще пропусне мачовете на отбора до края на сезона.

Въпреки тези два негативни факта, Ефбет отрежда загуба за бБългария в прогнозите си. Коефициентът на Чехия за мача е 1,80, докато българският е 5,25. Коефициентът за равен е 3,65. Освен това коефициентът при комбинациите за победител Чехия или равен мач е 1,22. За това мачът да не е равен – 1,35. Коефициентът за победител България или равен мач е почти двойно по-висок – 2,15.

Българският футболен съюз наскоро оповести, че билети за нашите сектори на стадион "Летна“ няма да се продават в Прага. Те могат да се закупуват единствено от България. Цената на билетите за двубоя на стадион "Летна" е 23 лева (12 евро), а желаещите да подкрепят националите на трибуните ще трябва да изпратят заявка на електронната поща на Българският футболен съюз – ticketing@bfunion.bg. Крайният срок за приемане на заявки е петък, 31 май. Всички желаещи ще получат обратен отговор с потвърждение и с номера на заявката, след което ще трябва да извършат плащането.

Припомняме, че една от най-запомнящите се загуби в историята на българския национален отбор е именно от Чехия. През 2001 година на квалификации за световното отборът ни бе разгромен със 6 на 0. Ден по-рано млоадежкият ни национален отбор бе разгромен от чешщкия с 8 на 0.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Толкова ли сме зле? От Пловдив до Видин колкото със самолет до Ки...
Обърната цистерна на АМ "Тракия", разделителната мантинела е букв...
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!
Как да охладите бирата за броени минути?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).