Илиана Раева за Васил Божков: Най-сериозният човек, много голяма класа!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:35 / 14.02.2019
7009
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика и съпруга на легендата на Левски Наско Сираков – Илиана Раева, изрази своето задоволствто от това, че Васил Божков влиза в управлението на ФК Левски. Според нея бизнесменът е друга класа и може да постигне много успехи с клуба. 

"В момента не гледам футбол в България, но мога да кажа за Васил Божков, че това е възможно най-сериозният човек, който абсолютно вярвам може да направи нещо след 10 години агония и унищожаване на синия клуб“, започна Илиана Раева пред журналистите по време на контролното на гимнастичките. 

"Васил Божков е първият човек, който ми помогна в художествената гимнастика, когато направих клуб "Илиана". Много сериозен човек. Съвсем друга класа, като ги сравнявам с предишните, спуснати по незнайно каква причина, да не им споменавам имената.

Левскарите трябва да са много щастливи, всички, които сме от Левски, трябва да сме щастливи с една такава новина – Васил Божков е друга класа. Той е човек, който може да направи много. Аз лично съм много щастлива, че е там, както и Павел Колев – той е голяма класа“, допълни съпругата на Наско Сираков.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).