Храбрата продавачка Ваня с голи ръце обезоръжи изрод

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:00 / 28.12.2018
4915
Както Varna24.bg съобщи, грабеж на 500 лева оборотни пари от магазин за хранителни стоки е извършен на 23 ноември, около 20.35 часа, а полицията потърси съдействие от гражданите за разкриване на извършителите. 

"Аз бях с колежката на касата, в този момент влезе маскираният и каза да му дадем оборота. Ние се опитахме да го забаламосаме, обаче той беше толкова настоятелен. Каза да да слагаме парите в плика". Това разказа Ваня Кръстева – консултант-продавач в магазин във Варна, която смело посегнала, за да обезоръжи маскиран нападател.

Преди самият обир в магазина влязъл още друг съмнителен клиент. "Видимо си беше от наркозависимите. Купи си 1 вафличка. Направи ми впечатление, защото гледаше към чекмеджето. Вторият влезе 5-6 минути след него. Имахме клиенти още, изчаквали са явно да се изпразни“, разказва още тя.

След като тя посяга към оржието, то се разпада в ръцете ѝ. "То се разглоби, част от него падна на земята. Дадох си сметка, че съм в опасност след това. То в първия момент не мислиш от адреналина“, разказва още тя пред bTV. По думите ѝ няма стратегия как да се действа в такива моменти. "Не сме само ние, и други колеги сигурно са пострадали“, смята още жената.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).