Хлебаря пред Burgas24.bg: Не съм убил сестра си, истината ще ви изненада!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:03 / 19.10.2018
6557
Искам истината да възтържествува. Тя ще излезе когато тръгне делото и ще е доста интересна за всички. Това заяви ексклузивно пред Burgas24.bg Борислав Стоянов – Хлебаря, който е обвинен в убийството на собствената си сестра. Припомняме, че трагедията, която потресе Созопол, се разигра на 19-и юни тази година.

Днес трябваше да стартира делото срещу 55-годишния мъж, който е подсъдим за това, че по непредпазливост е причинил смъртта на сестра си Десислава. Стоянов дойде в съда на собствен ход, тъй като без да се вдига много шум, мярката му за неотклонение е била изменена на "домашен арест". Придружаваше го възрастната му майка Павлина, която също е категорична, че синът й е невинен. Както тя, така и съпругът й отказват да се конституират като граждански ищци и частни обвинители на сина си.

Ход на делото така и не бе даден, тъй като защитникът на Борислав е бил опериран по спешност. Следващото заседание е насрочено за 15-и ноември, като почти сигурно е, че процесът ще мине по общия ред – с разпит на свидетели и събиране на още доказателства. Това означава, че ако Борислав бъде признат за виновен, присъдата му няма да бъде редуцирана и той ще прекара дълго време в затвора.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
06.01.2022 Ето каква присъда получи Боби Хлебаря, пребил до смърт собствената си
сестра
22.07.2020 Боби Хлебаря, пребил до смърт собствената си сестра, иска оправдателна
присъда!
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).