Хеви метъл легендите "Металика" си купиха цял завод

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:46 / 16.03.2023
12009
Хеви метъл легендите Metallica придобиха контролния пакет акции на завод за пресоване на винил в щата Вирджиния, САЩ, съобщи NME.

Furnace Record Pressing в град Алекзандрия е един от най-големите заводи за производство на грамофонни плочи в страната, с 12 преси Pheenix Alpha и две преси Finebilt. Досега той е преиздавал множество албуми за Metallica, включително бокс сет винил на албумите Kill ‘Em All, Ride The Lightning и Master Of Puppets, допълва в. Сега.

"Много сме радостни да изведем партньорството си с Furnace на ново ниво. Техният независим дух, страстта, която изпитват към своя занаят… В културно отношение ние сме сродни души", коментира барабанистът и един от основателите на групата - Ларс Улрих. "Furnace са страхотни за Metallica и по-важното - за нашите фенове. Тази задълбочена връзка между Metallica и Furnace гарантира, че феновете на винила навсякъде, особено нашите "пети членове“, ще имат постоянен достъп до висококачествени записи в бъдеще", добавя вокалистът Джеймс Хетфийлд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Зимата се завърна у нас, заваля обилен сняг
Гриша Ганчев не се оттегля, напротив - налива много пари
Млечните продукти и яйцата в нашите магазини по-скъпи, отколкото ...
Ще останем ли без Благодатен огън?
Майка на дете с аутизъм се нуждае от помощ
Бизнесмен стана баща, без да е докосвал майката, която е лекарка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).