ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Хекимян напусна "Тази сутрин" със сълзи на очи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 26.02.2021Коментари (0)52100
©
Тази сутрин бе последният ефир на Антон Хекимян като водещ на предаването "Тази сутрин". Ето какво каза по този повод журналистът:

"Скъпи зрители, това е един много специален момент за мен. Седем години вървяхме заедно по този път и за мен всеки момент е безценен. Аз вярвам, че нищо не започва и свършва с един човек, а за журналистиката това важи с още по-голяма сила. През всички тези години се научих, че най-важното нещо е да бъдем благодарни. Най-голямата сила е да кажем благодаря. Затова в следващите минути ще кажа благодаря, първо - на вас, зрителите. За вашата подкрепа, ангажираност, сигнали, обективни критики, за всичко, което сте ми дали в ролята ми на репортер и водещ.

Моята връзка с bTV не е само в годините ми като водещ на “Тази сутрин". Стартът ми в телевизията - още като стажант започна в сутрешния блок на bTV преди 17 години. Ето защо добре знам, че в нашата работа най-важен е екипът и всяка стъпка, която съм направил напред е и заради хората, с които съм работил, продължавам да работя и от които се уча. Тези хора се превърнаха в мое семейство. Сега семейството за мен става още по-голямо, от момента, в който приех отговорността да бъда директор "Новини, актуални предавания и спорт“ на телевизията с най-високо доверие.

Вярвам, че движението винаги означава развитие. Защото само когато си поставен на изпитание, можеш да разбереш кой си всъщност. И само тогава разбираш кой можеш да бъдеш.

Телевизията е сложен организъм - виждате едно лице на екран, но има много хора, които дишат с този процес и са част от всичко, което гледате и научавате. Не мога да изброя имената на всички колеги, и на тези тук зад камерите, и горе в апаратната, в нюзрума и монтажните, но всъщност те са лицето на това предаване, а не аз. Защото заедно създаваме и заедно живеем тази работа. Така ще бъде и занапред!

От понеделник, точно в 6 часа, "Добро утро“ ще ви кажат новите водещи Биляна Гавазова и Златимир Йочев. Златимир идва със сериозен опит в различни сфери на телевизионната журналистиката, а Биляна вече познавате добре като доказан журналист. Вярвам в тях и им пожелавам успех!

"Тази сутрин“ посреща 1 март в нов формат и с нов начален час

Предстои ви да видите едно още по-динамично предаване, за което с колегите работим активно през последния месец. А "Тази сутрин“ ще продължи да е диалогична и ексклузивна трибуна за всички гледни точки по актуалните събития, обществените и социални теми.       

Но нашите телевизионни срещи не свършват. По време на предизборната кампания ще се виждаме отново в най-горещите дебати и политически интервюта. Ще се видим и на 4 април в ефира на bTV - във важния за цяла България изборен ден.

А най-често задавания ми въпрос през последните години - в колко ставам сутрин, остава актуален. Ще продължа да ставам рано! Защото пред мен стои голямата задача да развивам Новините, актуалните предавания и спорта в bTV.   

bTV Новините остават независими и обективни, а  bTV - телевизията, в която работят най-добрите журналисти в България. Те задават скоростта, с която се движим през тези 20 години, a по нея се мери динамиката, с която се развива телевизията у нас. Ние няма да спрем до тук - ще продължим да развиваме световните тенденции за модерна телевизия, която следва високите журналистически стандарти.

Уважаеми госпожи и господа, има професии, които човек избира само със сърцето си. Това са професии с мисия. На тях не може да се посветиш, ако не го носиш в душата си. Журналистиката е една от тях - държи те буден, държи те неспокоен - че може още и че може по-добре. Проблемите, за които разказваме всеки ден, са свързани с много човешки съдби и това е нещото, което ни прави непримирими да търсим и казваме истината. Нещото, което не ни позволява да се отказваме. Независимо от сериозните теми, няма да ви лишим и от позитивните и вдъхновяващи новини и истории.

Накрая искам да благодаря на хората преди мен, защото всеки от тях е допринесъл за успехите на медията ни. За мен и колегите ми всеки ден е битка за вашето доверие. Няма запазени места и няма окончателен успех в нашата работа. Но с всеки репортаж, с всяко интервю и предаване ние ще продължаваме да се доказваме отново и отново.

Важното е да помним едно - "Където и да отидеш, отиди с цялото си сърце“. Аз оставам тук с цялото си сърце!

И нещо, което съм си мислил през всичките тези години, след толкова ранни утрини - повярвайте ми, всеки един изгрев си струва!"

Накрая в студиото влезе продуцентът на сутрешния блок Петър Томов и започна да разказва как от 17 години Хекимян работи сутрин, обед и вечер в телевизията и как очевидно е носил маршалски жезъл в раницата си. Слушайки го, очите на журналиста се напълниха със сълзи.

"За първи път си позволявам да си насълзя очите", каза Хекимян в ефира, докато колегите му от сутрешния блок се появиха на заден план с маски, за да му пожелаят на добър час. Същевременно той обясни, че не се разделя с екрана, тъй като ще води част от предизборните студиа, както и изборния ден на 4 април.



Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: