Голяма промяна в "Билла"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:15 / 25.03.2019
14037
Най-голямата по брой магазини и четвъртата по оборот търговска верига в България - "Билла" ще има нов изпълнителен директор. Това ще бъде досегашният главен оперативен директор на чешкия клон на компанията Норберт Мисбрандт, който заема мястото на Бойко Сачански. Промяната ще влезе в сила от 1 април, става ясно от съобщение на дружеството.

От 1 април "Билла България", която има 124 магазина в страната, ще има нов изпълнителен директор. На поста ще застане Норберт Мисбрандт, който досега е бил главен оперативен директор на чешката "Билла", а преди това е бил оперативен и изпълнителен директор на "Билла Хърватия", както и главен оперативен директор на румънския клон на веригата.

Мисбрандт работи за "Билла" от 2011 г. като преди това е бил изпълнителен директор на румънския клон на друг търговец на дребно - "Лидл", става ясно от информацията на компанията.

Новият директор ще поеме поста на Бойко Сачански, който ръководеше веригата от 2015 г. и работи в нея още от стъпването й на българския пазар през 2000 г., преминавайки през различни постове, включително регионален мениджър и маркетинг директор.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).