Голяма драма в живота на починалия бизнесмен, изневерил със 17-годишна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
21:23 / 20.02.2019
37369
Починалият бизнесмен Пламен Минчев минал през голяма семейна драма. Той е бил женен за Евелина Борисова, наричана "българската Мишел Пфайфър“, но бракът им завършва катастрофално. Звездата от "Седем часа разлика“ Евелина Борисова още преди години призна, че се е разделила с бизнесмена. "Той ми изневери. Само двамата си я знаем коя е. Бях на 30 години, не прощавах такива неща, а сега може би бих.

Ако имате духовна връзка с един човек, добри отношения, голяма работа, че му станало любопитно някъде. Но тогава не можах да простя и се разведох", разказва българската Мишел Пфайфър, цитирана от Блиц. Разводът им стана факт през далечната 2000 година, а още преди финализирането му бизнесменът вече афишираше интимните си отношения със 17-годишната Емилия Кушвалиева – модел в "Ивет фешън“. 

Предприемачът навлиза в частния бизнес като вносител, след което печели доверието на гиганта "ТетраПак" и започва собствено производство на сокове в София и производство на прясно мляко в Ботевград. В годините водил съдебни дела за марката. Той бе абсолютен антипод на старата българска поговорка, че "две дини под една мишница трудно се носят".

В един период от време той е заемал постовете президент на "BBB груп", директор на "Лайнс" ООД и председател на бизнесклуб "Възраждане", бил е и президент на Българската федерация по тенис и на тази по подводен риболов. Колекционирал риби и корали.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).