Голям скандал след финала на "Игри на волята"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
16:33 / 09.12.2019
94965
Страховит скандал се вихри след финала на "Игри на волята". Интернет гърми от недоволство и настоява, че истинският победител е отпадналият Юлиян, а не Добрин, който спечели 200 хиляди лева. Зрителският вот показва, че 52,9% от гласувалите с есемес искат Добрин за победител.

"Игри на есемес! Такава несправедливост не съм виждала!", недоволна е зрителка, която се чуди дали е гледала риалити за сила, психика и издържливост или предаване тип "Биг Брадър".

"Не разбрах в "Биг Брадър" ли бяхме или в оцеляване на "Игри на волята". Тя вярно, че простотията по хората ходи, но тия от формата доказаха за пореден път как докато се мъкнеш между капките, може да станеш началник, в случая финалист. За мен трябваше да има последна решаваща битка + събрания "вот от народа" и така да се определи победител. От тази несправедливост, която направиха, почти не съм спала да мисля защо толкова абсурдно, нечестно и недостойно постъпиха за финала. За мен реалният победител е Юлиян! Този човек е повече от достоен да носи името победител - такива воини като него трябват на тази държава, а не шматки като повечето мъже", допълва тя.

Феновете стигат по-далеч. Искат да дават пари директно на Юлиян, защото в очите им той е истинският победител и заслужава финансова подкрепа.

Юлиян обаче е против: "Пари на мен не ми трябват. Единствените дарения, които бих взел, са пари в помощ на спортния клуб, който създадох. Клубът е с общественополезна дейност, който желае да подпомогне развитието на спорта и децата, да дари в тази клубна сметка", казва той.

"Човек, измисли нещо, някаква фен среща, защото дъщеря ми вчера плака час и нещо и заспа хълцайки, че не си спечелил ти. Пускахме, пускахме есемеси, не знам какво стана. Сигурна съм, че си много разочарован, и с право, и не ти е до феновете, но все пак помисли!", пише друга фенка на Юлиян.

Има обаче и доволни, че именно Юли не е победителят. Той успя да си спечели заклети врагове с тежкия характер и трудното общуване с жените, което демонстрира в епизодите на предаването, пише "България днес".

Виж коментарите (13)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).