Гешев отвръща на удара: Искането на оставката ми е кризисен пиар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:08 / 14.01.2022
1459
Главният прокурор Иван Гешев заяви, че не е запознат с исканата му оставка от четворната коалиция в управлението. Днес от трибуната на парламента бе прочетена декларация от името на ПП, ДБ, ИТН и БСП. 

 "Не съм запознат, защото пътувах. Но това, което мога да кажа, е, че днес не е денят, в който да обсъждаме българска политика, още повече кризисен пиар най-вероятно. Важният ден и важното събитие днес е изборът на председател на Върховния касационен съд. Пожелавам успех на Захарова", заяви пред журналисти Гешев. 

Пленумът на Висшия съдебен съвет (ВСС) ще изслуша и избере единствения кандидат за председател на ВКС в сградата на Националния институт по правосъдие. Единствената кандидатура на Галина Захарова вече бе одобрена от Пленума на ВКС, който единодушно изрази становище за наличието на качествата на кандидата. Българската адвокатура също подкрепи Захарова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Пътуването с автобус - удобно само за хора под 170 сантиметра
Депутатът с осемте самолета вече не е част от ПП
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).