Гери-Никол в шок, сравниха новата й песен с безвкусица и боза!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
14:23 / 26.06.2018
43138
Гери-Никол е в тотален шок заради реакцията на фейсбук потребителите в официалния й профил в социалната мрежа. Там тийнсензацията наскоро публикува все още горещия клип към новата си песен "Над закона“, но вместо комплименти, стана обект на грозни сравнения и епитети. За разлика от миналогодишния си хит "Направо ги убивам“, който бързо се хареса на феновете й и скоростно се изстреля на върха в родните музикални класации, "Над закона“ засега изпраща певицата в миша дупка, поне съдейки по реакциите в мрежата. 

"Много зле, много копиране, много имитация! Май с това парче доказа, че не ставаш за певица! Уж се биеш в гърдите, че не копираш други изпълнители, но тук съвсем друго виждам. Няма я Гери-Никол, има само Риана, Бионсе, леко Ники Минаж. Абе, с две думи: Ужас, ужас!“, гласи един от първите коментари под клипа на младата певица във фейсбук, пише "Шоу“. 

В друг под него се казва: "Пошло, идиотско, подигравка с времето на хората. И сега цяло лято ще ми надуват главата с тая безвкусна боза“. Не липсват и сравнителни коментари, в които Гери-Никол е упреквана, че копира най-голямата си конкуренция – Тита. 

"Слаба песен, очаквах нещо по-яко! "Фотошоп“ на Тита те бие от всякъде!“, гласи едно от изказванията. Близки до Гери разкриват, че певицата е в шок от реакцията на феновете, защото очаквала далеч по – възторжени възклицания. Амбициите й са "Над закона“ да се превърне в новия летен хит, но по всичко изглежда, че този път лидерското място ще заеме Тита.

Виж коментарите (10)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).