Гасят с хеликоптер пожара в Пазарджишко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:11 / 28.07.2023
732
Всеки момент се очаква пристигането на хеликоптер в района пожара и активното му включване за гасене на възникналите огнища. Както Plovdiv24.bg съобщи пожарът, който гори вече втори ден между 4 села, към момента е локализиран в отделни огнища, които пожарникарите се стараят да не дадат възможност да се разпространят. Това инорфмираха от полицията в Пазарджик.

Огнеборците, участващи в потушаването, са от районните служби в обастния град и от участъка в Септември, от други районни служби в областта, доброволци от населените места и от други 4 населени места, представители на доброволни формирования.

Всеки момент се очаква да пристигне на мястото хеликоптер от авиобаза "Крумово", който заедно с представител на Районна служба пожарна безопасност и защита на населението, който също ще бъде на борда, ще започнат гасителни действия в най-труднодостъпните места от пожара, така че той да бъде локализиран и по възможност потушен в рамките на светлата част на деня.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
На тази дата през 2024 година местим стрелките с един час назад
Почернена майка и автоинструктор: 500 лева кеш и взимаш шофьорска...
НИМХ сложи край на жегите с прогнозата си за близките дни
Митрополит Николай: Аз няма да съм следващият български патриарх
Два пъти за ден: Градушка удари Родопите, унищожи реколти
Ускоряват изграждането на Националната детска болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).