Гамени вилняха във влака, задържаха ги край Провадия с оръжие и дрога

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:30 / 19.09.2022
2520
Двама шуменци на 18 и 16 години са задържани след сигнал за хулигански действия в пътнически влак, иззети са наркотични вещества и газов пистолет.

Сигнал чрез телефон 112 в дежурната част на областната дирекция е приет в 23:07 часа на 17 септември. Мъж съобщил, че преди гара Провадия двама младежи са се държали арогантно и са извършили хулигански действия във влака, който пътува от Варна за София.

На жп гара Шумен е изпратен полицейски екип. Установени подаденото описание са двама младежи- на 18 и 16 години от Шумен. При направения обиск в 18-годишния е намерен газов пистолет "Екол“ и плик с около 18г суха тревна маса, която по негови данни е марихуана. Иззета е, предстои да бъда изследвана лабораторно. Двамата са задържани за срок до 24 часа- 18-годишният за притежание на наркотични вещества, а 16-годишният за това, че с действията си е бил  агресивен и опасен за себе си и околните. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).