Ето я жената, която разби сърцето на Папи Ханс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:18 / 08.03.2019
75356
Певецът и писател Константин Трендафилов още не може да забрави португалката, която пленила сърцето му миналото лято. По време на участието си в шоуто "ВИП Брадър" той сподели, че чаровната чужденка била в България за малко, но успяла да му влезе под кожата. Папи Ханс продължавал да мисли за нея и дори й посветил последната си песен "Твой", издават запознати.

Новият хит на риалити звездата е доста по-различен от предходните и носи любовно послание. "Всички ме питат с кой съм, още им казвам, че твой съм", пее Папи в песента. Мнозина заподозряха, че лиричният текст е написан за бившата му Дара, но истината се оказва по-различна. Малко след раздялата с младата изпълнителка Трендафилов срещнал красива португалка, но авантюрата им продължила само два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това интимните им отношения приключили. Известно време поддържали връзка по телефона, но постепенно хубавицата се отдръпнала и разредила обажданията до България. Константин обаче не успял да я забрави и още мислел за нея, твърдят негови близки. 

"Това са най-хубавите отношения с жена, които съм имал някога. Просто ми пръсна мозъка", сподели Папи във "ВИП Брадър". Той не крие, че е изживял бурна, макар и краткотрайна любов, която е оставила дълбоки следи в съзнанието му. 

"Уикенд" научи, че чужденката, взела ума на Трендафилов, се казва Рита Патрочинио. Брюнетката може да се похвали с дълги крака и стройна фигура, които очевидно доста са впечатлили певеца. Той се надявал двамата да се срещнат отново и бил готов да пътува до Лисабон само за да я види. 

Константин е категоричен, че поддържа топли приятелски отношения с всичките си бивши приятелки, включително и с певицата Дара. С нея изкара една година - раздялата им не била вследствие на изневяра, а на различните им възгледи за бъдещето. "Не е имало трети човек между нас, просто в един момент пътищата ни се разминаха", споделял е Папи Ханс.

Виж коментарите (3)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).