Ето какво е състоянието на оцелелия в инцидента в Свети Влас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:33 / 14.06.2023
1240
С фрактура на левия глезен и размачкване по двете подбедрици е пострадалият във вчерашния инцидент в Свети Влас 57-годишен мъж. Той е настанен за лечение в болница "Дева Мария" и е без опасност за живота. 56-годишият мъж се спаси, но за съжаление друг мъж загина на място.

Както Burgas24.bg съобщи  вчера около 14.50 ч. в района на кръстовището между улиците "Роза" и "Бор" в Свети Влас, при извършване на товаро-разтоварваща дейност, т.а. "Нисан Атлеон", с бургаска регистрация, управляван от 67-годишен бургазлия, самопотегля, докато водачът се намира в каросерията на автомобила с бордови кран и подготвя разтоварването на облицовъчен камък, качен върху палет. След като се придвижил около 120 метра по улица с наклон товарният автомобил се ударил вън фасадата на к-с "Бадемите" и товара му се разсипал, затискайки 67-годишния водач, който загинал на място.  

По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Съставиха акт бившия премиер акад. Николай Денков
Хампарцумян каза ще има ли повишение на инфлацията след приеманет...
След катастрофата с четири тира отвориха пътя Велико Търново - Ру...
"Пирогов": Стабилно е състоянието на мъжа, пострадал при влаковия...
Увеличават лекарските заплати? 
Тленните останки на Фердинанд пристигат в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).