ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ето го момчето, клано от бесни цигани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:34 / 15.09.2017Коментари (38)23540
© Burgas24.bg
Илиян Мавров емомчето, нападнато и клано от побеснели цигани, научи Burgas24.bg от достоверен източник. Припомняме, че шокиращите кадри с безпрецедентния опит за убийство бяха изпратени до нашата медия от лидера на ОЗБГ Стефан Петров.

По наша информация, момчето е в стабилно състояние, раните му са зашити, вече е разпитан от полицаи.

Очаквайте подробности!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.08.2023 г.
0
 
 
Псевдо мутричка ходи да се прави на рекетьор после помощ Полиция хахаах...това е истината
Aнонимен
на 18.09.2017 г.
0
 
 
Ей льольо, кога ти се скара с някой и той те нападна с въоръжена тумба с брадви и мачете. А ти си с голи ръце и приятелката си. Я се вземи в ръце брадчеде.
Aнонимен
на 17.09.2017 г.
0
 
 
Тъпи и нагли какъв опит за убийство е това колко сте жалки и долни не питате какво е станало какво е търсил този така наречен българин там и как така без НИЩО да е направил или казал тичат 4-ма да го бият питам като ревете за закони защо слагате българското над закона мизерници
0
 
 
До кога ще ги търпим тези нагли миризливи ЦИГАНИ. Били социално слаби, а слизат от туарег ?!?. Напалма върху махалите, само това е решението!
+4
 
 
Да се връща смъртното наказание за такива лайна ! Само електрическия стол да се мъчат
+3
 
 
Бой и секс до пръц в пандела за такива!
+6
 
 
Очаквам поредното тъпо изявление от МВР относно този случай в стил: Ами това е битов инцидент, още расследваме случая и не знаем кой е виновен или нещо от сорта.Много е видно, замахване с брадва към човек си е опит за убийство, както и да го погледнете.Едно е вербална заплаха а съвсем друго е физическа саморазправа.Кой крив, кой прав няма значение в случая е важното кой е пострадал.Не може да се удрят хора с брадви и какво ли не, само защото на някой не му харесало, какво са му казали.Да ме извинявате но ще дам един прост пример за САЩ.Както знаете там живеят 300 милиона народ от цял свят, така че има всякаква "мърша".Полицаят е законът и никой не може да си прави, каквото си иска срещу него.Не може полицаят да е извадил пистолет и насочен срещу теб да ти каже какво да правиш и ти да му замахваш с брадва срещу него и полицаят да го е страх да те застреля(това се случи наотдавна в България).В САЩ директно се застрелва този с брадвата, тогава няма да има повече такива с брадви да посягат на полицаи или примерно в България да ги слагат за по 20г. в затвора.Защото първото и основно правило е, че когато знаеш какво те очаква като наказание никога не би нарушил закона(поне повечето хора не биха го нарушили).Понеже в България няма реални закони или ако има не се прилагат, както трябва всеки си прави каквото иска.Затова после се чудят "някои" "хора", защо се получават тези неща.И да не ги окачествяват като битови, защото това може да се случи навсякъде.Това не е единичен случай.Онези отгоре какво искат, да се случват тези неща постоянно и хората да си затварят очите ли.Е няма как да стане, ще има възмездия и онези от БХК да не ми се правят на ударени.Защо сега една медия не ги попита онези от БХК, какво мислят за нападенията от цигани над нормални хора.Нормално ли е човек с брадва да посяга на човек ? Нормално ли е след като си циганин да си правиш, каквото искаш ? Нека да им се зададат въпросите директно.Искам един "лешпер" от БХК да излезне пред медиите и да отговори на тези въпроси, а не само да ги защитават при положение, че те не спазват никакви закони.
0
 
 
С кафе ли 6те ги по4ерпкт мойе би и с бани4ка и 6те ги пуснат
+6
 
 
Когато някои "хора" не спазват законите или не биват наказвани подобаващо за действията си, винаги се получават такива неща.Историята и системата е много проста.Когато в една държава политиците и органите не прилагат закона, както трябва и си затварят очите, тогава народа взима нещата в свои ръце.Съвсем просто и нормално е доста хора да искат сега възмездие.После защо имало саморазправа.Ами защото господа, които приемате законите (а не ги прилагате или не в този вид както трябва) винаги се стига до саморазправа.Демокрация не значи свободия.Ред и сигурност не значи само говорене в Народното събрание господа политици.Искат се дела, хората са уморени от бездействието ви и ще продължат да взимат нещата в свои ръце.Напрежението ще продължава да расте и когато в една държава няма ред и спокойствие НЕ Е ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ--дори и за вас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: