Екшън в Свети Влас! Жена е с прерязано гърло!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:10 / 13.03.2019
6396
Местните жители от Свети Влас са потресени от новината, че жена е с прерязано гърло и е приета в болница около 22,00 ч. снощи. Тази сутрин това е най-дискутираната тема пред супермаркета на ул. "Цар Симеон I" в самия център на града.

Циганка и турчин,имащи любовни отношения и живеещи отскоро на квартира в градчето, се напили, съобщава "Флагман". Алкохолът в квартирата им обаче свършил и двамата решили да си купят нова бутилка от работещия супермаркет. Още по пътя към магазина те се псували, крещели си и вдигали шум.

Скандалът им обаче достигнал връхната си точка след излизането с покупката, тъй като не се разбрали кой е дал повече пари за ракията. Тогава турчинът строшил бутилката и решил да реже гърлото на любимата си. Тя крещяла неистово. Нямала сериозни наранявания, въпреки пролятата кръв.

Жената е на 35 години и е родом от село, близко до град Добрич, от ромски произход. Недоволният пиян Ромео е с турски произход, на 43 години и е от с. Тулово, област Стара Загора.  В трезво състояние двамата работели като наемници по строежи.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).