Екшън в Несебър, двама задигнаха над 100 бона от банка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:49 / 21.07.2018
3520
Банков клон в Несебър е бил обран призори в петък, задигнати са над 100 000 лв., съобщиха източници на "24 часа". Извършителите на обира са двама, те били маскирани, довериха отлично запознати. Според източници от полицията престъплението е извършено около 5 часа сутринта. Обирджиите проникнали в банката, разположена на партера на голям жилищен блок, през съседен офис.

Те влезли в кантора за недвижими имоти, взломявайки малък прозорец, след което разбили с чук обща стена с тази на банковия офис. После бандитите разбили касата на банката и задигнали парите. Според запознати бандитите разбили с чук стената, изградена от блокчета итонг. Съседи от блока чули шум, но никой не се обадил в полицията. Едва когато банковите служители започнали да пристигат сутринта на работа разбрали, че е извършен обир. Стойността на откраднатата сума е в процес на изясняване.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
От 3 до 33 градуса през този месец
Приятно време ни очаква днес
Велика сряда е
Работодателят ви дължи минимум двойно увеличение
Отбелязваме Деня на труда
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).