Екшън с мъж от Мадан в Бургас! Полицаите дори стреляха, за да го сплашат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:53 / 13.02.2019
13763
В късния следобед на 6 февруари 36-годишен мъж от Мадан не се подчинил на полицейски разпореждания да спре при рутинна проверка, осъществявана в района на бл. 74 в к-с "Изгрев". Застрашавайки с управлявания от него автомобил "Ситроен С 4" живота на полицейските служители и нанасяйки материални щети по друг лек автомобил. 36-годишният мъж успял да напусне местопроизшествието.

Единият от полицаите, след предупреждение, произвел изстрел със стоп-патрон, но въпреки това водачът, придружаван от живеещата с него на семейни начала жена и нейното дете, се отправил в неизвестна посока. Обявен е първоначално за местно, а впоследствие и за общодържавно издирване.

След осъществен телефонен разговор служители от ОДМВР – Бургас са установили и директен контакт с 30-годишната жена, живееща на семейни начала с обявения за общодържавно издирване 36-годишен мъж от Мадан. Жената заедно с детето си е установена в жилище в Бургас, като заявила, че не е отвличана и не е жертва на домашно насилие. Същата не се ангажирала с данни относно местонахождението на издирвания маданец, като обяснила, че води обичайния начин на живот заедно с детето си. Издирвателните действия по установяване на 36-годишния мъж от Мадан продължават от служители на ОДМВР – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).