Едно от четирите блъснати деца е с фрактура на кръста и няма чувствителност в крайниците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:33 / 07.05.2019
24286
Две от четирите деца, които по-рано днес бяха блъснати от автомобил, са изхвърчали от удара и са паднали в коритото на Перловската река. Едното от тях е с фрактура на кръста и няма чувствителност в крайниците. Момиче на 15 г., което също е изхвръкнало от моста, е с отворена фрактура на стъпалото. Пострадало е и 17-годишно момче.

То е с контузия на бодбедрицата, а момиче на 16 г. е със счупен глезен. Всички са откарани в "Пирогов". Шофьорът, който е на около 20 години, не е пострадал. Той каза, че е карал с 50 км/ч, но е бил засечен от друг автомобил. Спътничката му, която изглеждаше изключително притеснена от инцидента, също обясни, че са засечени. В момента тестват шофьора за наркотици, пише "24 часа".

Сигнал за пътния инцидент, който е станал на кръстовището на булевард "Владимир Вазов“ и улица "Васил Кънчев", е получен малко преди 14 часа, съобщават от пресцентъра на МВР.  По първоначална информация водачът  на лек автомобил "Мерцедес“ е загубил контрол над  управлението и блъскайки четири деца на възраст между 15 и 17 години, пада в канала. Веднага към мястото на инцидента са насочени екипи на Пътна полиция, пожарната и Спешна помощ. Изясняват се всички обстоятелства за възникването на инцидент се инцидента. . Според очевидци автомобилът е минал на червено. След това се опитал да избегне удар с друг автомобил и помел тийнейджърите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).