Джигит мина с мръсна газ и 132 км/ч през центъра на село

Автор: Петя Кузева
Коментари (1)
17:02 / 21.11.2023
2238
Шофьор мина с мръсна газ и 132 км/чпо главната на пазарджишко село, камера го засече, взимат му книжката.

Един от основните приоритети на служителите от сектор "Пътна полиция" и районните управления в Пазарджик, Пещера, Септември, Панагюрище и Велинград е осигуряване на пътната безопасност и намаляване на пътно-транспортния травматизъм. Един от способите за това е активен ежедневен контрол над всички участници в движението по пътищата и особено над водачите на МПС, пишат от ОДМВР-Пазарджик. 

На "въоръжение" на униформените са мобилни и стационарни камери за контрол на скоростните режими, които са използват при оптимално натоварване. Не са редки случаите и на фрапиращи нарушения от страна на водачи на автомобили. 

Едно подобно нарушение е документирано от мобилна камера на сектор "Пътна полиция" на 10 ноември, в района на главната улица на пазарджишкото село Гелеменово, през която преминава пътя Пазарджик-Панагюрище. 

При ограничение на скоростта в района на населеното място от 50 км.ч. водач на лек автомобил "БМВ" с пазарджишка регистрация е засечен да шофира със "скромните" 132 км.ч. Това е скорост , която е близка до максимално допустимата скорост за леки автомобили на автомагистрала, а не в населено място. На водачът предстои да му бъде отнето свидетелството за управление на МПС за срок от 3 месеца и наложена парична глоба в размер на 950 лева. 

Шофирайте разумно, пазете своя живот и този на останалите участници в движението!!!, пишат с три удивителни от полицията в областния град.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Удължава се забраната за износ на инсулин
100-годишен данъкоплатец изуми най-големия шеф на НАП
Какво е шиткойн и защо крипто инвеститорите много ги обичат?
Освободиха директора на здравната компания за детска болница, ето...
Парламентът решава съдбата на съдебния инспектор, отправял сексуа...
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).