Дядо предизвика меле на пътя, има загинал, деца са ранени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:27 / 26.11.2017
11875
Две коли са се сблъскали на пътя в близост до монтанското село Якимово. Жестоката катастрофа е станала на 25 ноември към 10 часа.

68- годишният водач от Монтана Р. Георгиев се движел с несъобразена скорост и се блъска челно в идващият насреща лек автомобил със столичанин зад волана 43- годишният Р. Тодоров.

На място загива пътуващата на предната дясна седалка 74- годишна жена В.С. Вследствие жестокия удар от другия автомобил са ранени пътниците- 42- годишната Х.В. и две деца на 9 и 14 години Б. Т. и В.Т. от Монтана.

След подаден сигнал веднага е пристигнала линейка и те са приети за лечение и наблюдение в монтанската болница. Шофьорът е със счупена ключица. Неговият адаш е с опасност за живота, настанен е в ломската болница "Свети Николай Чудотворец".

Изпробван е за употреба на алкохол, като пробата му е отрицателна. Причинени са занчителни щети по колите.По случая е образувано досъдебно производство.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).