Дъжд, гръмотевици и сняг ни връхлитат до часове!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:11 / 12.03.2018
65129
През нощта, с преминаването на бърз студен атмосферен фронт от запад на изток ще има валежи от дъжд, на места ще са интензивни, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра. В края на нощта явленията в Западна България ще затихнат. Минималните температури ще са между 5° и 10°. Утре облачността ще е променлива, по-значителна над Източна България. Ще има краткотрайни валежи, а на места главно в източните райони и Рило-Родопската област ще прегърми. Ще духа до умерен, в Северна България и временно силен западен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 18°. 

Над планините облачността ще е по-често значителна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, над около 2100 метра – от сняг. Главно в Родопите ще има условия за гръмотевични бури. Ще духа умерен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието ще е предимно облачно с валежи от дъжд, по-интензивни в часовете преди обяд. На отделни места ще има и гръмотевична дейност. Вечерта валежите в повечето места ще спрат и облачността ще започне да се разкъсва. Сутринта южният вятър ще се ориентира от запад, ще е слаб до умерен. Максималните температури ще са между 12° и 17°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).