Дъщерите на мъжа, паднал в изкоп: Обектът не беше правилно обезопасен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:37 / 16.11.2022
1912
"Не мисля, че който и нормален човек само на снимка да го види ще реши, че е правилно обезопасен обектът". Това каза в ефира на "Здравей, България" Ивелина Митева, една от дъщерите на пострадалия след падане в изкоп на ВиК варненец. Тя коментира, че на място имало три пана, между които имало отстояние. Нямало и светлоотразителни ленти.

Припомняме, че 59-годишният мъж от Варна е с тежка шийна травма и е настанен в многопрофилната болница "Света Анна" в морския град. Опасност за живота му няма, казват медици, но крайниците му са парализирани. Инцидентът се случил в петък около 22:30 часа. Днес участъкът е вече асфалтиран.

"Баща ни се прибира, опитва се да си отвори и се спъва в метално пано и пада в рова, който е дълбок 2-2.5 м. Навън вали, тъмно е, хлъзгаво е", обясни Милена Митева, другата дъщеря на пострадалия.

От ВиК заявиха за NOVA, че изкопът е бил обезопасен с оградни платна и сигнална лента. След като екип на дружеството отишъл да закопае дупката, установил, че едно от паната е съборено в изкопа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).