Дългогодишен служител на ВиК Бургас обяви гладна стачка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
19:54 / 28.11.2018
10832
Дългогодишният служител на ВиК-Бургас Георги Стамболиев обяви гладна стачка заради непрестанния психически тормоз на работното си място и заплаши да се самозапали пред сградата на дружеството. Мъжът застана пред камерата на Burgas24.bg с ясното съзнание, че може да загуби работата си, но е категоричен, че по-лошо от това не може да стане.

Бургазлията е технически директор във “Водоснабдяване и канализация-Бургас", работи в дружеството от 2001-а година. Истинският кошмар за него започва преди малко повече от 2 години, като по думите му, причината за това е, че изпълнителният директор Ганчо Тенев "не търпи възражения и не приема друго мнение". През това време е многократно заплашван и санкциониран, като повечето от наказанията са обжалвани и отменени от съда.

Стамболиев е категоричен, че решение на проблема няма, а непрестанната агония го подтиква да помисли за най-лошото. Единствената му надежда е, че институциите ще обърнат внимание и "ще се заинтересуват" какво се върши във ВиК-Бургас.

Burgas24.bg дава правото на отговор на засегнатата страна! Вижте потресаващия разказ на един човек на ръба на отчаянието! 

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (23)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).