Дрон показва успешните проекти на ГЕРБ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 26.07.2015
3512
Най-мащабните строежи на Бойко Борисов и правителствените му екипи от двата мандата ще бъдат показани от птичи поглед в кампанията за местните избори. Успешните проекти вече се снимат с дрон.

Председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов е одобрил видео план. В част от градовете като Разград, Сливен, Шумен, Търговище и др., където партията няма кметове, снимки с дрон ще показват значимите междуградски проекти по пътната мрежа. Само преди дни е заснет участъкът "Белокопитово - Каспичан" от магистрала "Хемус", който трябва да бъде открит в началото на август. Завършеният ремонт на един от мостовете по магистрала "Тракия" също е включен в красивите кадри.

Дроновете се пускат, за да покажем видимите резултати от управлението на ГЕРБ, каза за "Стандарт" Цветан Цветанов. "Видими резултати за България" е слоганът на ГЕРБ за кампанията.

Цветанов представи вчера фаворита на ГЕРБ за кмет на Търговище - депутата д-р Дарин Димитров. "Търговище трябва да стане като Русе, Стара Загора, Пловдив", каза пред своите Цветанов. "Д-р Димитров натрупа опит, познава всички министри и колеги от други региони. Благодаря му за доброто име, което е направил. Такава кандидатура за кмет на града ще отвори възможности за една широка подкрепа", каза Цветанов на срещата със симпатизанти на ГЕРБ. Кандидатът за кмет на Попово е Стефан Иванов, а Елка Станчева е кандидатът на ГЕРБ Антоново. В Опака е Борислав Борисов, стана ясно от обиколката на Цветанов из региона. След това зам.-председателят на ГЕРБ бе и в Разград, където за кметски мандат ще се бори депутатът Валентин Василев. "ГЕРБ никога не е провеждала негативна кампания, стремили сме се да показваме стил пред нашите опоненти. Нека и кампанията за местните избори да премине под знака на толерантността и уважението към политическите опоненти", призова Цветанов. По-рано през деня председателят на предизборния щаб на ГЕРБ обяви официалната кандидатура и на Корнелия Маринова за кмет на Ловеч. Маринова също е депутат на ГЕРБ.

"Кандидатите ни са изключително достойни, със сериозни професионални качества, което ни дава преднина пред политическите ни опоненти", каза Цветанов пред местната структура на ГЕРБ.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)

Още по темата (892):
10.05.2023 Пепа Деведжиева: Разкритията на Чингарова са след дъжд качулка
09.05.2023 Предсeдателят на РИК-Пловдив за думите на Чингарова: Не трябва да се допускат подобни внушения
09.05.2023 Бивш председател на ОИК: Твърденията на Чингарова са абсурдни
09.05.2023 Районна прокуратура Пловдив се самосезира, започва проверка
09.05.2023 Освободен зам.-кмет на "Централен" разбуни духовете с обвинения за фалшифицирани избори в Пловдив
15.10.2019 Мирно и кротко: Последната сесия на ОбС Пловдив свърши за 20 минути
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).