Добрата новина: Младоженци дариха пари от сватбени букети на болница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:20 / 06.10.2022
3235
Младоженци дариха средствата, събрани вместо сватбени букети, на Първо детско отделение в УМБАЛ Бургас.

Те се казват Нели и Яни, а от 20 август са семейство Андрееви. Той е родом от Бургас, тя от Айтос и след 8 години живот в София единодушно взимат решението да се върнат за постоянно в Бургас, където да създадат дом и семейство.

Младата двойка без колебание решава вместо цветя да подарят щастие, а събраните пари да отидат за здравето на децата. С дарената сума ще бъде закупена за нуждите на отделението апаратура – инфузионни помпи или т. нар. перфузори, които ще бъдат използвани за интензивно венозно лечение при малки деца.

Днес, Нели и Яни Андрееви, които посветиха сватбата си на благотворителна кауза, предадоха кутията със събраните средства на завеждащия Първо детско отделение в УМБАЛ Бургас – д-р Борис Ангелов, който им благодари за жеста.

Това е поредна благородна инициатива на младоженци, които даряват средствата от букети за закупуване на нова апаратура за нуждите на отделението и грижата за най-малките в последните няколко години.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).