Добрата фея Наталия Симеонова отвратена от случващото се в родните телевизии

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
20:38 / 09.02.2019
12808
От няколко години насам сякаш телевизиите тотално забравиха за Наталия Симеонова – водещата, която стана нарицателно за добрата фея закрилница на любовта. Не й помага очевидно дори факта, че има завиден тв стаж и то все в предавания с висок рейтинг.

В продължение на 10 години атрактивната блондинка беше водеща на "Море от любов" по bTV, след което продължи с "Предай нататък". В по-минали години е била и репортер и водещ на новини по Нова телевизия, както и редактор на политическо предаване. Днес обаче, е много далеч от телевизията и както изглежда – няма никакво намерение да се връща в ефир.

Наскоро пред близки приятелки Наталия е споделила, че се чувства буквално омерзена от случващото се в родните телевизии и вече няма даже желание да се връща към старото си поприще. Въпреки че мнозина очакваха това все пак да се случи в някакъв момент.

Тв водещата обърна окончателно гръб на кариерата си, погнусена от практиките, които властват в гилдията. И не се притеснява да го каже гласно, независимо че за много от колегите й вероятно тези думи ще са повече от неприемливи.

"Телевизията, такава, каквато е в момента, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще дойде момент, в който ще се срамувам от гилдията, към която принадлежа, защото винаги много съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си", възмутена е журналистката, която, припомняме, стои безработна от 2016-та насам.

Източник: Блиц

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).